Inkl. moms 0

Anna 4K Ultra HD + bluray (import)

I lager.

379 kr

  • Fri frakt från 799 kr, annars 29 kr
  • Skickar med Postnord eller DHL
  • Leverans 1-6 dagar (import +3 dagar)
  • Ingen faktura eller expeditionsavgft
  • Ett av norra Europas bredaste sortiment av filmer och merchandise

En mördare som fångats mellan KGB och CIA spelar de två mot varandra i ett försök att återfå hennes liv i ANNA; en sofistikerad och tillfredsställande action-thriller skriven och regisserad av Luc Besson.

ANNA POLIATOVA (Sasha Luss) upptäcks av en modelleringsscout medan hon säljer tchotchkes på en hantverksmarknad och släpps till Paris där hon blir en omedelbar sensation i modevärlden. Men bakom sitt utsökta exteriör har Anna en dödlig hemlighet - hon är en KGB-utbildad mördare. Rekryterad efter att hennes kränkande, tjuvande pojkvän dödades av agenten ALEXEI TCHENKOV (Luke Evans), fick hon ett val: tillbringa fem år som sovjetisk operativ eller gå med sin sena älskare.

Med sin slående blick för att få tillgång till sina mål blir Anna en topptillgång för sin hanterare, OLGA (Helen Mirren), men när slutet på sitt femåriga avtal närmar sig, får hon veta att KGB inte har någon avsikt att hedra det. När CIA-agent LENNY MILLER (Cillian Murphy) försöker tvinga henne att arbeta som en dubbelagent, kläcker Anna en plan som kan befria henne från båda - eller få henne dödad. Att veta att var och en av hennes kontakter är beredd att förråda henne, att ställa de två mot varandra kommer att kräva varje bit av hennes hjärnor, hennes sexappeal och hennes mördares färdigheter för att lyckas.

Skrämmande och hisnande action och oväntade dubbelspel driver en smart, snygg spionthrilelr i den glittrande världen av högmod.


Textning
Engelska
Spanska

Ljud
Engelska (Dolby Atmos)
Spanska (Dolby Digital 5.1)

Klarna Visa MasterCard PostNord DHL