Inkl. moms 0

Boxar & TV-serier

Vi lever i en tid där allt finns tillgängligt på nätet och streamingtjänster förser dig alla tänkbara filmer och serier. Så varför ha en samlingsbox med din favoritserie eller en mästerlig filmtrilogi? Varför ha böcker i bokhyllan eller tavlor på väggen när du har google i fickan?
Det är skillnad på att ha tillgång till något, och att faktiskt ha något. Vad skulle du själv välja att ge en star-wars fantast i present, en skinande samlingsbox som lyser upp vardagsrummet - eller tre månaders fri användning av netflix? 

Vi utökar vårt sortiment kontinuerligt och samtliga boxar/serier är inplastade svenska utgåvor om inte annat anges, import-titlar är region B (Europa) och saknar svensk undertext om inget annat anges. För samtliga gäller att du behöver en svensk/europeisk Blu-ray spelare och du är välkommen att höra av dig till info@filmhyllan.nu om det är något du tycker saknas som bör tas in. 


Blurayskivor kräver blurayspelare, och älskar du film så är en sådan ett måste. En blurayspelare ger dig högsta kvalitet på dina filmer och den bästa upplevelsen, och har du ett hemmabiosystem så blir det komplett med en blurayspelare. Det som gör bildkvaliteten så fantastisk är att bluray-skivor kan lagra en betydligt större mängd data än vanliga DVD-skivor, samt att de spelar upp filmer i HD-kvalitet. Jämförelsevis så kan en vanlig DVD lagra 4,7 GB data, medan en bluray-skiva kan lagra upp till 25 GB data, så det är en avsevärd skillnad.
Vill du gå steget längre så finns numera bluray i Ultra HD - UHD bluray – som återger dina filmer i 4K-upplösning. De har funnits på marknaden i några år men nu är priset mer överkomligt samt att de är bakåtkompatibla, vilket betyder att du kan spela både dina DVD-skivor och vanliga blurayskivor på din UHD bluray. För att få den mest optimala bildupplevelsen kombinerar du en UHD blurayspelare med en tv som har 4K-upplösning samt High Dynamic Range (HDR).
När det är dags att välja filmer så hittar du en uppsjö av blurayboxar hos oss, inom många olika kategorier – vi har något för alla. Väljer du just boxarna så har du många timmar av upplevelser, spänning och skratt framför dig. Dyk ner i dramatiska äventyr som Hobbit-trilogin eller nervkittlande tv-serien Hannibal. Är du mer intresserad av gamla godingar så har vi boxar med till exempel klassiska Hitchcock-filmer och Jönssonligan. För barnen finns boxar med allt från Hotell Transylvanien till Astrid Lindgren-filmer. Botanisera fritt i vårt breda sortiment av boxar och vem vet, kanske hittar du nya favoriter.
Så välj ut dina, familjens och vännernas favoriter och höj mysfaktorn där hemma med härliga filmer och trevligt umgänge. Låt upplevelsen av bluray ta dig med in i skrattens, fantasins och äventyrens värld!