Inkl. moms 0

Deadwood Säsong 1-3 Complete Collection bluray (import Sv text)

I lager.

459 kr

  • Fri frakt från 799 kr, annars 29 kr
  • Skickar med Postnord eller DHL
  • Leverans 1-6 dagar (import +3 dagar)
  • Ingen faktura eller expeditionsavgft
  • Ett av norra Europas bredaste sortiment av filmer och merchandise

Säsong 1

1876. Black Hills Indian Cession, två veckor efter Custer sista ställning. Bevittna födelsen av en amerikansk gränsstad och den hänsynslösa maktkampen mellan dess rättvisa och orättvisa pionjärer. I en tid av plundring och girighet drar den rikaste guldstrejken i amerikansk historia en massa rastlösa felfunktioner till en laglös situation där allt - och alla - har ett pris. Bosättarna, allt från en före detta lagsman till en planlös salongägare till den legendariska Wild Bill Hickok och Calamity Jane, delar en konstant rastlöshet i andan och överlever på alla nödvändiga sätt. Välkommen till Deadwood ... en hel plats att göra din förmögenhet.

Säsong 2

1877. En ny dag gryr i Blackwoods outlaw-läger Deadwood. F eller bättre eller sämre, tiderna förändras, och omvandlingen från läger till stad är överhängande. Obehagliga nyanlända - som vill tjäna pengar på den lukrativa anarkin - och en regering av utomstående inleder en era av hårda beslut och brutala maktkampar bland lägrets grundare. Seth Bullock är den nya sheriffen och tvingas stå på sin plats mot två medföljande bordellägare: den halshuggna Al Swearengen och hans huvudrival, den listiga Cy T olliver. Kvinnorna i Deadwood bevisar sin stämning när Calamity Jane, Alma Garret, T rixie och Joanie sätter sitt påstående i denna farliga stad med planeringsfel, som alla lär sig på det hårda sättet ... förmögenhet har ett pris ...

Säsong 3

Den laglösa eran i Deadwood närmar sig sitt slut. När stadens första val närmar sig blir det uppenbart att civilisationen, som det inte eller inte, är på väg. Men en civiliserad stad är inte nödvändigtvis en fredlig stad, och maktkampen som avgör Deadwoods öde har aldrig varit mer brutal. En hänsynslös nykomling, affärsmannen George Hearst, hotar att omforma staden till sin egen image och tvingar Deadwoods bosättare - inklusive den ståndaktiga lagmannen Seth Bullock och den svåra salongägaren Al Swearengen - att bilda strategiska allianser om de förväntar sig att trivas och överleva. Medan blodiga konflikter förändrar stadens ansikte och öde, kommer medborgarna i Deadwood till den hårda insikten ... vissa förmögenheter lämnas bättre utan krav.


Språk 
Engelska: DTS-HD Master Audio 5.1 
Tyska: DTS-HD Master Audio 5.1 
Franska: DTS 2.0
 
undertexter 
Engelska,
franska 
tyska 
danska
holländska 
finska 
grekiska 
norska 
svenska
Klarna Dibs Visa MasterCard PayPal PostNord DHL