Inkl. moms 0

Ryktet går bluray (import)

I lager.

179 kr

  • Fri frakt från 799 kr, annars 29 kr
  • Skickar med Postnord eller DHL
  • Leverans 1-6 dagar (import +3 dagar)
  • Ingen faktura eller expeditionsavgft
  • Ett av norra Europas bredaste sortiment av filmer och merchandise

Jennifer Aniston (TV:s Vänner), Shirley MacLaine, Kevin Costner, Mark Ruffalo (Just Like Heaven) och Mena Suvari (American Beauty, TV:s Six feet Under) spelar huvudrollerna i RYKTET GÅR?, Rob Reiners (När Harry träffade Sally?) nya romantiska komedi. Det är en berättelse om jakten på självständighet och kärlek över gränserna, där filmen Mandomsprovet spelar en viktig roll.

Sarah Huttinger (JENNIFER ANISTON) är hysterisk. Hon har gått med på att gifta sig med sin pojkvän Jeff (MARK RUFFALO), men är vettskrämd för att göra slag i saken. Hennes journalistkarriär har kört fast i dödsruneavdelningen på The New York Times. Och nu kastar sig hennes syster Annie (MENA SUVARI) rakt in i ett äktenskap med sin tennispartner. Sarah måste återvända hem till Pasadena i Kalifornien, för att bevista bröllopet, vilket betyder att hon tvingas umgås med sin familj.

För så länge Sarah kan minnas, har hon varit det svarta fåret i familjen och aldrig känt att hon passat in. Även om hon älskar sin far och syster, känner hon ingen koppling till deras förnöjsamma liv med klubbar och tennismatcher. Och för henne är att resa hem lika med att löpa gatlopp i ett tråkigt, välordnat liv hon är rädd kommer att tråka ut henne.

Klarna Visa MasterCard PostNord DHL