Inkl. moms 0

DVD-boxar

Alla våra filmer är svenska utgåvor om inget annat anges.

Alla våra filmer är nya inplastade köpfilmer (om inget annat anges).

Våra importfilmer (står import efter) är från Storbritannien och går att spela i svenska DVD-spelare.

Importfilmerna har normalt 1-9 arbetsdagars leveranstid

Vi utökar ständigt sortimentet


Gillar du också att sträckkolla serier eller filmer en regnig dag? Då är en DVD-box något för dig. Få saker ger en sådan skön känsla som att kolla serier och filmer i flera timmar. Hos oss hittar du ett stort utbud av fullmatade DVD-boxar. Vi erbjuder boxar med filmer och TV-serier för alla smaker. Du hittar bland annat nya filmer, TV-serier, omgjorda releaser och gamla klassiker i vårt utbud.

I dagens digitala samhälle är utbudet av nöjen och underhållning enormt. Tyvärr resulterar det ofta i att vi har svårt att koncentrera oss på en sak i taget. I stället för att titta klart på en film eller en TV-serie är det många som snabbt hoppar vidare till nästa utan att kolla klart. Minns du tiderna när du satte på en film på TV:n och faktiskt tittade på hela filmen i sträck? Allt fler vill komma tillbaka till denna mysiga känsla. Därför är DVD-boxar ett utmärkt val. Istället för att lockas av massor av andra erbjudanden kan du helt och fullt koncentrera dig på den film eller TV-serie som du har valt.

Här hittar du ett enormt utbud av DVD-boxar. Välj mellan klassiska filmer och din favorit TV-serie från förr. Många av dessa tål att tittas på om och om igen. Ta fram fjärrkontrollen, poppa popcorn, stäng av wifi och njut av en riktigt bra DVD i några timmar. Du kommer garanterat att få en fantastisk kväll! Detta passar särskilt bra om du bjuder över en speciell person på en dejt eller vill umgås med kompisgänget utan distraktioner. Extra kul blir det om ni väljer en film eller serie från förr som får er att minnas den gamla goda tiden. Eller kanske vill ni bara skratta åt 90-talsmodet? Oavsett vad du är ute efter finns det DVD-boxar för alla smaker här hos oss.