Inkl. moms 0

Holiday (2006)/Love Actually (2-disc) DVD

I lager.

79 kr

  • Fri frakt från 799 kr, annars 29 kr
  • Skickar med Postnord eller DHL
  • Leverans 1-6 dagar (import +3 dagar)
  • Ingen faktura eller expeditionsavgft
  • Ett av norra Europas bredaste sortiment av filmer och merchandise

Holiday
Möt Iris (Kate Winslet) och Amanda (Cameron Diaz), två kvinnor som inte kunde vara mer olika - den ena bor i en mysig, engelsk stuga och den andra i en vräkig villa i Hollywood. Deras enda gemensamma nämnare är dåliga erfarenheter av män. I ett desperat behov av att komma bort möts de på nätet och bestämmer sig plötsligt för att byta bostad. Detta leder dem båda till något som de varken önskat eller förväntat sig - en ny romans - och de upptäcker att en ny adress verkligen kan förändra ens liv. Regissören av Galen i kärlek och Vad kvinnor vill ha bjuder på två timmar av både hjärtvärmande och romantisk komedi.

Love Actually
Från skaparna av Notting Hill och Bridget Jonse Dagbok kommer nu en ny härlig romantisk komedi. En stjärnspäckad biosuccé med fantastisk filmmusik.
I Love Actually vävs flera historier och karaktärer samman med en gemensam nämnare - kärleken. Vissa av historierna är romantiska och lyckliga medan andra är sorgliga. De utspelar sig i London veckorna före jul. När julen väl kommer, har livet för de inblandade förändrats på det mest oväntade sätt.
Om du vågar se dig omkring, kommer du att upptäcka att kärleken finns överallt...

Specifikationer:

LjudformatDolby Digital 5.1
Bildformat1.85:1, 16:9, 2.35:1
Talat språkEngelska
Textat språkDanska, Engelska, Finska, Hebreiska, Norska, Svenska, Ungerska
Åldersgräns7 år
Antal diskar2
Klarna Dibs Visa MasterCard PayPal PostNord DHL