Inkl. moms 0

Puyo Puyo Tetris (Switch)

I lager.

549 kr

  • Fri frakt från 799 kr, annars 29 kr
  • Skickar med Postnord eller DHL
  • Leverans 1-6 dagar (import +3 dagar)
  • Ingen faktura eller expeditionsavgft
  • Ett av norra Europas bredaste sortiment av filmer och merchandise

Två pusselspel långtradar kollisioner som Tetris®, en av de mest sålda och igenkända varumärken i spelhistorien, och Puyo Puyo ™ från SEGA har kombinerats för att skapa ett roligt och snyggt och konkurrenskraftigt partyspel som inget annat!

Upp till 4 spelare får välja om de vill spela det klassiska Tetris eller Puyo lägena för att tävla mot varandra, eller de kan prova något av spelets uppfinningsrika fusionslägen, inklusive en där spelarna måste behärska både Puyo Puyo och Tetris tillsammans!

Oavsett om det försöker toppa online-topplistorna över hela världen eller bara vara den bästa spelaren på din soffa, är Puyo Puyo Tetris full med pussel action!

  • I hjärtat av Puyo Puyo Tetris är kämpar glöden av anda spelare som tävlar mot varandra för att vara smartast, listigast och snabbast för att skapa förödande angrepp mot motståndarna. Det är de klassiska lätt att lära pusselmassorna i ett multiplayer kamp som inget annat!
  • Spelet har också ett singelspelar läge med tio unika handlingar, var och en med tio steg. De har olika karaktärer från Puyo Puyo eller Tetris universum och har unika utmaningar för att lära sig och behärska spelmekaniker att övervinna!
  • Det finns massor av olika arkadlägen spelare kan använda för att tävla - från klassiska Versus till Fusion mode, där varje bräda har både Puyos och Tetriminos. Det finns också en Big Bang utmaningsbräda där spelarna tävlar om att klara utmaningar så fort som möjligt och Party Mode som har powerups som spelare kan aktivera. Online spel har Puzzle League, som spårar spelarnas betyg, spelare kan spara replays för att ladda upp, dela och mer. Det finns också en spelbutik som kan användas för att handla med sina poäng för att låsa upp olika Puyo och Tetrimino skal, bakgrundsmusik, scener och mycket mer.
Klarna Visa MasterCard PostNord DHL